Matkaehdot

ORAVAIS TRAFIKIN MATKAEHDOT
Noudatamme pakettimatkojen yleisiä ehtoja ja Oravais Trafik Ab:n lentopakettimatkojen erityisehtoja. Lentoyhtiöiden ehdot tarkoittavat, että yleisten ehtojen (kohta 4.1) peruutussääntöjä ei voida soveltaa. Viittaus yleisten sopimusehtojen kohtaan 1.3 koskee seuraavia:
Matkan peruutuksesta viimeistään 61 vrk ennen lähtöä veloitetaan käsittelymaksu 60 € per henkilö.
Matkan peruutuksesta 60-31 vrk ennen lähtöä veloitetaan ennakkomaksu 100-500 € per henkilö.
Matkan peruutuksesta 30 vrk ennen lähtöä tai myöhemmin veloitetaan matkanjärjestäjän todelliset kulut ja käsittelymaksu. Tällöin summa voi olla lähes koko matkan hinta, joten on tärkeää, että matkavakuutuksissasi on mukana peruutussuoja.
Nämä erityisehdot ovat voimassa, jos tietyn matkan yhteydessä ei ilmoiteta poikkeamasta.

Peruutusehdot (vene-hotelli -matkat):
Jos matkustaja peruuttaa matkan, veloitetaan seuraavat peruutusmaksut:
a) Varausmaksu (15 €/hlö), mikäli matka perutaan myöhemmin kuin 45 vrk, mutta viimeistään 21 vrk ennen matkan alkamista
b) 50 prosenttia matkan hinnasta, jos matka perutaan myöhemmin kuin 21 päivää, mutta viimeistään 7 päivää ennen matkan alkamista
c) 75 prosenttia matkan hinnasta, jos matka perutaan myöhemmin kuin 7 päivää, mutta viimeistään 3 päivää ennen matkan alkamista
d) 95 prosenttia matkan hinnasta, jos matka perutaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

Maksuehdot
Matkan ennakkomaksu on 100-500 €/hlö. Loppumaksu on yleensä 28-35 vrk ennen matkaa, bussimatkat Pohjoismaissa ja Baltiassa 14-35 vrk ennen matkaa.
Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita matkan peruuttamista, vaan peruutus tulee tehdä toimistollemme aukioloaikoina, arkisin klo. 9-16 puh. 06 318 4000. Tämä koskee myös sähköpostilla tehtyjä peruutuksia, voimassa vain, kun Oravais Trafik on vahvistanut sen.

Matkanjärjestäjän oikeus muuttaa / peruuttaa
Matkan suorittaminen edellyttää vähimmäismäärä matkustajia. Matkanjärjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa matka viimeistään 21 vrk ennen lähtöä, mikäli vähimmäismatkustajamäärä ei täyty. Jos matkanjärjestäjä ei matkanjärjestäjästä riippumattomista syistä pysty noudattamaan sovittua reittiä, matkanjärjestäjällä on oikeus muuttaa hotellia, majoitusta tai kulkuvälinettä ja muuttaa aikataulua tai reittiä tavalla, joka ei olennaisesti muutu matkan luonne.

Teatteri- ja konserttimatkat:
Hinta ei sisällä peruutussuojaa. Maksullisia teatteri-/konserttilippuja ei vaihdeta/lunasteta. Teatterin/konsertin järjestäjä on vastuussa esityksestä ja ohjelman muutoksista tai peruutuksista. Jos esitys peruuntuu, matkanjärjestäjä on velvollinen palauttamaan vain teatterilipun osuuden matkan hinnasta.
Emme voi taata vierekkäisiä paikkoja.

Boka tid med någon av våra resespecialister!

Eller begär offert här direkt

Se även