Tärkeää tietoa

Oravaisten Liikenne

Oravais Trafik Ab – Oravaisten Liikenne Oy on Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) rekisteröity matkanjärjestäjä (3603/00 / Mj) ja on antanut yhdistettyjen matkapalvelujen tarjoajalle takuun

Kilpailu- ja kuluttajavirasto
Broholmsgatan 12 A
00530 Helsinki
puhelin: 029 505 3000
sähköposti: 

Alkuperäisistä matkasopimuksista 1.7.2018 voimassa uudet yleiset matkapakettiehdot 

MUISTA ENNEN MATKAA

Matkavakuutus
Matkavakuutus ei sisälly matkaamme. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen, joka suojaa onnettomuuden tai äkillisen sairastumisen varalta matkan aikana ja että vakuutus kattaa myös kulut, jotka syntyvät matkan peruuntumisesta johtuen. Tarkista matkavakuutuksen ehdot vakuutusyhtiöstäsi.

Passi ja henkilöllisyystodistus
Schengen-alueeseen kuuluvat valtiot harjoittavat yhteistä ulkorajan valvontaa. Schengen-alueen sisällä matkustettaessa matkustusasiakirjaa ei yleensä tarkasteta viranomaisten toimesta. Matkustajan tulee silti tuoda mukanaan kussakin maassa hyväksytty voimassa oleva matkustusasiakirja: passi tai henkilökortti.Schengen-maat ovat: Belgia, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Kreikka, Islanti, Italia, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Sveitsi, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Tšekki tasavalta, Saksa, Unkari ja Itävalta.EU:n sisällä matkustaessa riittää yleensä, että passi on voimassa suunnitellun matkan ajan. Uusissa EU-maissa Itä-Euroopassa ja Balkanilla viranomaisten tulkinta EU:n maahantulosäännöistä saattaa vaihdella, joten kannattaa etukäteen selvittää, onko passin voimassaololle erityisvaatimuksia sinne matkustettaessa.EU:n ulkopuolelle matkustettaessa tarvitaan aina passi. Useimmat Aasian, Afrikan ja Arabian niemimaan osavaltiot edellyttävät, että passi on voimassa kuusi kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Ota tämä huomioon matkaasi suunnitellessasi ja tarkista vaatimukset hyvissä ajoin, jotta ehdit hakea uutta passia ennen lähtöä.Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse matkustusasiakirjaa matkustaessaan Pohjoismaissa (Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska ja Islanti). Tarvittaessa sinun tulee kuitenkin pystyä todistamaan henkilöllisyytesi ja kansalaisuutesi Pohjoismaassa, jolloin esimerkiksi: ajokortti, passi, henkilökortti, FPA-kortti valokuvauksella, alle 15-vuotiaille myös FPA-kortti ilman valokuvaa .

Tietosuojakäytäntö

SEURAAVAT EHDOT PAKETTIMATKOIHIN LENNOILLA:

ORAVAIS TRAFIKS ERITYISEHDOTNoudatamme pakettimatkojen yleisiä ehtoja ja Oravais Trafik Ab:n lentopakettimatkojen erityisehtoja.
Lentoyhtiöiden ehdot tarkoittavat, että yleisten ehtojen (kohta 4.1) peruutussääntöjä ei voida soveltaa. Viittaus yleisten sopimusehtojen kohtaan 1.3 koskee seuraavia:
Matkan peruutuksesta viimeistään 61 vrk ennen lähtöä veloitetaan käsittelymaksu 60 € per henkilö.
Matkan peruutuksesta 60-36 vrk ennen lähtöä veloitetaan ennakkomaksu 100-500 € per henkilö.
Matkan peruutuksesta 35 vrk ennen lähtöä tai myöhemmin veloitetaan matkanjärjestäjän todelliset kulut ja käsittelymaksu. Tällöin summa voi olla lähes koko matkan hinta, joten on tärkeää, että matkavakuutuksissasi on mukana peruutussuoja.
Nämä erityisehdot ovat voimassa, jos tietyn matkan yhteydessä ei ilmoiteta poikkeamasta.

Maksuehdot
Matkan ennakkomaksu on 100-500 €/hlö. Loppumaksu on yleensä 28 päivää ennen matkaa, bussimatkat Pohjoismaissa ja Baltiassa 14 päivää ennen matkaa.
Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita matkan peruuttamista, vaan peruutus tulee tehdä toimistollemme aukioloaikoina, arkisin klo. 8.30-16.00 puh. 06 318 4000. Tämä koskee myös sähköpostilla tehtyjä peruutuksia, voimassa vain, kun Oravais Trafik on vahvistanut sen.

Matkanjärjestäjän oikeus muuttaa / peruuttaa
Matkan suorittamiseen tarvitaan vähimmäismäärä matkustajia. Matkanjärjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa matka viimeistään 21 vrk ennen lähtöä, mikäli vähimmäismatkustajamäärä ei täyty. Jos matkanjärjestäjä ei matkanjärjestäjästä riippumattomista syistä pysty noudattamaan sovittua reittiä, matkanjärjestäjällä on oikeus muuttaa hotellia, majoitusta tai kulkuvälinettä ja muuttaa aikataulua tai reittiä tavalla, joka ei olennaisesti muutu matkan luonne.

#vastuullinenmatkailu

Varaa aika jollekin matkailuasiantuntijallemme!

Tai pyydä tarjous suoraan täältä