Matkusta turvallisesti

Sinun turvallisuutesi on prioriteettimme

Noudatamme kaikkia viranomaisten matkustusrajoituksia ja suosituksia. Sinun ei tarvitse maksaa mitään ennen kuin tiedämme, että matka voidaan suorittaa (ei edes ennakkomaksua). Noudatamme matkapakettilakia, mikä tarkoittaa, että sinulla kuluttajana on suuri suoja, kun varaat koko matkapaketin kauttamme.

Kun tiedetään, että matka voidaan toteuttaa, se maksetaan yleensä kahdessa erässä, ennakkomaksu 100-500 €/hlö ja loppumaksu noin 2-5 viikkoa ennen lähtöä.

Turvallisuutesi on meille tärkein prioriteetti. Olemme toteuttaneet useita turvallisuustoimenpiteitä tehdäksemme bussimatkastasi mahdollisimman turvallisen.

Käsidesiä on tietysti saatavilla laivalla. Kaikki bussit siivotaan useammin ja pinnat desinfioidaan.

Matkavakuutus ei sisälly matkaamme. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen, joka suojaa onnettomuuden tai äkillisen sairastumisen varalta matkan aikana ja että vakuutus kattaa myös kulut, jotka syntyvät matkan peruuntumisesta johtuen. Esimerkiksi sairaudesta johtuen. Tarkista matkavakuutuksen ehdot vakuutusyhtiöstäsi.

Ostaessasi lento- tai laivamatkan Oravaisten liikenteeltä tai Wasa Toursilta saat nyt edullisen koronavirustestin. Varatun ja maksetun matkan yhteydessä hankitulla alennuskoodilla PCR-koronavirustestin ja englanninkielisen todistuksen hinta on vain 99 euroa. Testin tekee yhteistyökumppanimme PR2You (Helsingissä), eikä siihen tarvita lääkärin lähetettä. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

#vastuullinenmatkailu

Varaa aika jollekin matkailuasiantuntijallemme!

Tai pyydä tarjous suoraan täältä